Yamaha MyGarage

Ontdek hoe je op een eenvoudige en overzichtelijke manier je Yamaha-motorfiets en/of motorscooter kunt samenstellen.

Met de MyGarage app kun je met een paar klikken je eigen Yamaha-droomverzameling samenstellen. En met de nieuwe 3D-configurator kun je je eigen Yamaha vanuit elke oogpunt in ongeëvenaarde beeldkwaliteit beoordelen.

Belangrijke functies

  • Deze uitgebreide serie bevat iedere Yamaha die je maar kunt wensen. Jouw perfecte Yamaha is met een simpele download en een paar klikken beschikbaar.
  • De MyGarage app bevat, nog voordat het beschikbaar is in de showroom, de nieuwste Yamaha-modellen, accessoires en kleuren.
  • Vul je persoonlijke My Garage met de Yamaha’s van je dromen.
  • Neem foto’s vanuit iedere hoek en deel deze dan met vrienden.
  • Vergelijk prijzen van verschillende modellen en configuraties.
  • Verstuur je ultieme configuratie(s) naar je lokale Yamaha-dealer voor het aanvragen van een prijsopgave, een proefrit of voor meer aanvullende informatie

De MyGarage App was met meer dan 700.000 downloads al de meest populaire app op de markt voor het customizen van motorfietsen en motorscooters.

Binnen de nieuwe MyGarage app zijn nu alle verschillende Yamaha motorfietsen en motorscooters beschikbaar. Heb je al jouw perfecte Yamaha samengesteld in een van de afzonderlijke apps, geen probleem. Want elke door jou geconfigureerde Yamaha is opgeslagen in de nieuwe app.

Neem je creaties mee

Bouw je eigen ultieme Yamaha motorfiets in 360 graden 3D. Kies een model, voeg extra’s toe — en bekijk hoe jouw custom motorfiets voor je ogen tot leven komt!

Yamaha mygarage
Yamaha mygarage