Retouren en Service

Ruilen of retourneren

Bij RB Motoren kun je een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Bij ruilen of retourneren dient altijd de aankoopbon of factuur getoond te worden. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn, worden kosten in rekening gebracht.

Sommige producten kunnen wanneer ze gebruikt zijn om hygiënische redenen niet worden teruggenomen. Die zijn dan niet meer verkoopbaar. Heb je een dergelijk product gebruikt en ben je niet tevreden, neem dan contact met ons op. Wij horen graag waarom je niet tevreden bent en we zullen samen een passende oplossing vinden.

Ruilen in de zaak in De Bilt

Voor ruilen of retourneren ben je van harte welkom in de motorzaak. Via de contactpagina kun je zien wanneer we geopend zijn. Retourneren of ruilen is mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Vergeet de originele verpakking en de originele aankoopbon/factuur niet!

Retourprocedure

Stuur het product samen met de originele aankoopbon/factuur binnen 14 dagen retour. Dit kan naar RB Motoren, Weltevreden 24A, 3731 AL De Bilt. De retourverzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij dit schriftelijk anders is overeengekomen. Voor producten die beschadigd of niet compleet zijn worden kosten in rekening gebracht. Zodra we de retouren ontvangen hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk eventuele nieuwe artikelen opsturen of de terugbetaling verzorgen.