Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website, webshop, nieuwsbrief en motorzaak van RB Motoren.

Vastleggen en verwerking van gegevens

De door u verstrekte gegevens komen onder de verantwoordelijkheid van RB Motoren te vallen. Uw gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen buiten RB Motoren. RB Motoren gebruikt uw gegevens voor de uitvoering van de gebruikersovereenkomst, het verlenen van service en/of om u te informeren over andere producten en diensten van RB Motoren indien u daarop prijs stelt. Hierbij tracht RB Motoren rekening te houden met uw voorkeuren.

Beveiliging gegevens

RB Motoren maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Links naar websites en cookies van andere partijen

Op de sites van de RB Motoren staan hyperlinks naar andere websites. RB Motoren is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar RB Motoren verwijst. Ook is RB Motoren niet verantwoordelijk voor de plaatsing van cookies door partijen die op de site adverteren.

Wijzigingen

RB Motoren behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor eventuele aanpassingen.

Productvariaties

Sommige productinformatie, illustraties en afbeeldingen op deze internet site kunnen zijn gemaakt voor internet sites die worden onderhouden in verschillende landen ter wereld. Daarom is sommige informatie van producten niet van toepassing voor de Nederlandse markt. Aan de informatie op de website kan dan ook geen rechten worden ontleend. Neem voor de juiste informatie contact op met uw RB Motoren.

Prijzen

Alle gespecificeerde prijzen zijn geadviseerde detailhandelsprijzen. Prijzen zijn actueel op het tijdstip van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Aan de prijzen op de internetsite kunnen geen rechten worden ontleend.

Speciale voorwaarden demorit aanvraag

RB Motoren is niet verantwoordelijk voor elke vorm van geleden schade veroorzaakt door het maken van een demorit bij RB Motoren.

Actievoorwaarden

Alle actievoorwaarden zijn aan te vragen bij de motorzaak of online te bekijken via deze link.

Mailvoorwaarden

Wij houden ons aan de wettelijke mailvoorwaarden. Meer informatie hierover is te vinden via deze link.