Wanneer je nu een nieuwe Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Explorer of een XT1200ZE Raid Edition aanschaft, krijgt je er een compleet verzorgde vierdaagse reis naar Schotland bij! Wees er snel bij, want het gaat om beperkte beschikbaarheid.

Klaar voor het échte avontuur?

Elk Adventure model van Yamaha biedt je de vrijheid om jouw horizon te verbreden. Veertig jaar geleden gaven onze XT-modellen duizenden motorrijders toegang tot de nieuwe wereld van avontuurlijk rijden en inspireerden vervolgens velen van hen tot deelname aan legendarische rally’s, zoals bijvoorbeeld Le Dakar. Op dit punt verpletterden de originele Ténéré rallymotoren van Yamaha de tegenstanders en zetten zichzelf neer als de ultieme Adventure motorfietsen. Vandaag de dag leeft het krachtige karakter van de Ténéré voort in de XT1200Z Super Ténéré, de XT1200ZE Super Ténéré, de XT1200ZE Super Ténéré Explorer en de nieuwe XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition.

Raid Edition

De robuuste XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition is de meest pure lange-afstandsreiziger in zijn soort. Een motorfiets die zich nergens door laat tegenhouden. Dankzij de opvallende nieuwe graphics, het hoge windscherm, de mistlampen en de lichtgewicht aluminium zijkoffers, met een afsluitbare bagageruimte van totaal 74 liter, biedt deze avontuurlijke premium motorfiets je de vrijheid. Met de daadkrachtige 1199cc tweecilinder, het robuuste chassis en de elektronisch instelbare vering met uitgebreide instelmogelijkheden voor optimale ergonomie, is de XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition klaar om jouw horizon te verbreden.

Explorer

De XT1200ZE Super Ténéré Explorer is het meest verfijnde en dynamische Adventure model dat er is. Standaard voorzien van een indrukwekkende reeks hoogwaardige componenten, zoals onder andere een driedelige kofferset (zijkoffers en topkoffer) in een aluminium of zwarte uitvoering naar keuze, luxe binnentassen, custom made zadel voorzien van Explorer logo, zadelverwarming voor zowel de berijder als de duopassagier, een Garmin Zümo navigatiesysteem, windgeleiderset, aluminium carterplaat, valbeugelset inclusief een set mistlampen en Yamaha Plug & Play acculader. De XT1200ZE Super Ténéré Explorer is gewoonweg gemaakt om met minimale inspanning enorme afstanden af te leggen.

Rotsachtige rivierbeddingen en onverharde wegen

Voor avontuurlijke reizen is vaardigheid en doorzettingsvermogen nodig, maar ook het volste vertrouwen in jouw motor. Het vertrouwen dat rotsachtige rivierbeddingen en rijden over onverharde wegen geen obstakel zijn. Het vertrouwen dat een lange rit over snelwegen comfortabel zal zijn. Het vertrouwen dat de motorfiets alles in huis heeft om bochtige bergwegen te bedwingen. De avontuurlijke Yamaha XT1200ZE Super Ténéré Explorer en de robuuste XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition brengen je naar een volledig nieuwe wereld, waar elke dag wederom een nieuw avontuur is.

Actievoorwaarden:

• Alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe XT1200ZE Super Ténéré Explorer of een nieuwe XT1200ZE Super Ténéré Raid Edition;
• De actie is geldig van 1 maart 2018 tot en met 31 mei 2018;
• Let op, beperkte beschikbaarheid;
• Georganiseerd door Horizon Motor Reizen.

Meer weten? Neem contact met ons op.