Op deze pagina vind je alle motor occasions van RB Motoren. Ons assortiment tweedehands motoren is enorm uitgebreid. Van ‘overjarige modellen’ van Yamaha met nul kilometer op de teller tot exemplaren van BMW, Honda, KTM, Kawasaki of Suzuki uit begin 2000 met enkel wat gebruikskrassen.

Welke occasion je ook kiest, bij RB Motoren maak je altijd een goede keuze. Heb je meer informatie nodig of wil je een advies op maat? Kom langs in onze showroom in Utrecht of vul het contactformulier in.

 

Prijs: € 23.399,-
Merk: YAMAHA
Type: FJR1300 AS
Kenteken: 73-MK-LD
Bouwjaar: 2019
Modeljaar: 2019
Kleur: Phantom blue
Kilometerstand: 3854 km
Garantie: 24 MD NA AFG.DEEL 1A

Omschrijving

Deze geavanceerde lange afstand machine is een genot voor de motorrijder die veel op de weg zit. De FJR AS biedt u zoveel comfort dat elke rit een genot is ! Met een zeer krachtige en zuinige 1300 cc motor. Het geavanceerde schakelsysteem met volledig automatische koppeling. Waarmee u kunt schakelen, zonder de koppelingshendel te hoeven bedienen.

De FJR 1300 AS is één van onze demo's, het is dus ook mogelijk om hierop te komen proefrijden, tevens willen wij u erop attenderen dat de kilomterstand zou kunnen afwijken van wat er is opgegeven.

Nieuwsgierig geworden ? Kom naar de showroom voor een proefrit of offerte op maat!

Neem contact met ons op

RB Motoren
Weltevreden 24a, 3731 AL De Bilt
Telefoon: 030-2936332
Fax:
 
Nieuw

Exterieur