Wanneer huid en asfalt elkaar ontmoeten, is het asfalt altijd de winnaar. Helaas zijn er nog steeds motorrijders die het niet nodig vinden om passende en beschermende kleding te dragen. Jammer, want er is tegenwoordig hartstikke veel mogelijk op het gebied van motorkleding.

Bij RB Motoren hebben wij een ruime collectie motorkleding in de showroom! Kom langs in onze motorzaak in Utrecht, want we zijn ervan overtuigd dat je kleding eerst moet passen, voordat je besluit deze aan te schaffen. Het moet immers lekker comfortabel zitten. Bovendien kunnen we je persoonlijk adviseren.

Stoere jeans, opvallend lederen jackets, handige regenoveralls, mooie motorlaarzen van de merken REV’IT!, Shoei, HJC, Alpinestars, Daytona laarzen en Roof… we hebben het allemaal! Heb je vragen over motorkleding? Kom gezellig langs in onze showroom of stel je vraag via het contactformulier op deze website.

kleding-motoren-rbmotoren

Ruim assortiment motorkleding

RB motoren biedt een ruim assortiment hoogwaardige en beschermende kleding, die geschikt is voor alle type rijders: van sportieve tot avontuurlijke tot stadsrijders, van top tot teen is er voor iedereen in de collectie passende beschermende kleding te vinden.

 

 

 

 

motorkleding-rbmotoren motorkledingshop-rbmotoren-utrecht motorzaak-utrecht-motorkleding