Op en rond de motor zijn er tal van accessoires te koop. Wij hebben bij RB Motoren allerlei leuke en handige accessoires in ons assortiment. Kom langs om eens lekker te neuzen tussen de motorspullen. Onder motoraccessoires verstaan wij o.a. vering, handvatverwarming, screens, gereedschappen, communicatiesystemen, alarmen en sloten.

We kunnen ons indenken dat je door de bomen het bos niet meer ziet op dit gebied, daarom hebben we hieronder diverse kwalitatief goede spullen voor de motor voor je verzameld, waarvan wij denken dat je er blij van wordt. Mocht je meer informatie willen, dan weet je ons te vinden!

 

accessoires-motoren-rbmotoren

 

Populaire accessoires

Hieronder vind je de meest populaire accessoires rond en op de motor. Klik op de link voor meer informatie.

  • Het Spyball motoralarm heeft een zeer luide 115 dB elektronische sirene. Deze schrikt iedereen af die jouw motor ongevraagd wilt meenemen.
  • Smeren van je ketting is een tijdrovend en veelal ‘vet’ klusje. Gelukkig is dat nu verleden tijd met het smeersysteem van Osco Oiler en het kettingsysteem van Scottoiler.
  • De huidige generatie navigatie gaat verder dan alleen de weg wijzen. Hij geeft je verschillende alternatieve routes, waarbij je kunt kiezen voor bijvoorbeeld bochtige wegen. Zo kom je echt op de mooiste plekken!
  • Een cadeau verzinnen is lastig. Dat snappen wij. Daarom heeft RB Motoren een eigen cadeaubon. Leuk om te geven en leuk om te krijgen. De bon is inwisselbaar tegen alle kleding en accessoires bij RB Motoren!
  • Vele motoren zijn niet standaard voorzien van koffers of andere bagagemogelijkheden. Bij RB Motoren vind je een breed assortiment aan bagage-oplossingen.