Yamaha XSR700 2023 Legacy: Puur rijplezier

Social Share

De XSR700 Legacy toont de ware essentie van het Yamaha Sport Heritage-concept: de allernieuwste motor- en chassisprestaties in combinatie met een tijdloos mooi uiterlijk. Het ontwerp met de zwarte vorkkappen en een verstevigd stuur met off-road handvatten is geïnspireerd op de klassieke scrambler, terwijl het traditionele zadel en de ronde koplamp, nu met een geïntegreerde koplampbeschermer, een tijdloze uitstraling bieden. De goudkleurige 10-spaaks gegoten wielen met dikke blokvormige ‘dual purpose’ banden dragen bij aan de stoere stijl van de fiets.

Deze middenklasser staat in het teken van puur eerlijk rijplezier. Aangedreven door het koppelrijke 690 cc crossplane motorblok, dat ruimschoots wordt erkend als een van de meest populaire en karaktervolle krachtbronnen die ooit door Yamaha zijn gemaakt. De XSR700 Legacy is nu beschikbaar in een speciale nieuwe kleurstelling die het rijke Yamaha-erfgoed en de tijdloze klassieke scrambler-stijl onderstreept.

Technische kenmerken

  • 690 cc EU5-motorblok met crossplane-technologie en krachtig koppel
  • Licht en slank uit buizen opgebouwd ruggengraatframe
  • Klassiek scrambler- en Speedblock-ontwerp
  • Verstevigd scrambler-stuur, handvatten en stevige voetsteunen.
  • Ronde LED koplamp en achterlicht van de high-tech XSR-familie
  • ‘Dual purpose’ Pirelli MT 60 RS-banden met blokpatroon
  • Nieuwe retro-geïnspireerde kleuren en graphics

Beschikbaarheid, prijs & kleurstelling

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de prijs van dit model? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. De XSR700 Legacy is verkrijgbaar in Speedblock Silver.

Yamaha XSR125 2023

Met de speciale Sport Heritage-formule, die een fraai retro-uiterlijk combineert met moderne technologie, geeft de XSR125 nieuwkomers de kans om zich aan te sluiten bij Yamaha’s Faster Sons-beweging.

Het best-in-class EU5 11 kW motorblok levert sterke prestaties. Het verfijnde, van de R-125 afgeleide chassis is voorzien van een 37 mm USD voorvork, lichtgewicht 17 inch wielen en een klassiek vormgegeven ronde LED koplamp en achterlicht.

Voor 2023 is de XSR125 verkrijgbaar in nieuwe kleurstellingen

Kleuren

De XSR125 is verkrijgbaar in Heritage White, Yamaha Blue en Impact Yellow.