Yamaha organiseert deze zomer unieke circuitdagen voor ieder niveau

Social Share

Deze zomer organiseert Yamaha op de circuits van Assen, Mettet en Spa-Francorchamps drie compleet verzorgde circuitdagen (inclusief lunch of diner) voor rijders van ieder niveau.

De rijders worden begeleid door professionele instructeurs, die de verrichtingen na iedere sessie zullen evalueren en zo helpen met het verbeteren van de rijtechniek. Gevorderde circuitrijders mogen vrij rijden, waarbij ze indien gewenst tips & tricks van de instructeurs kunnen krijgen. Tijdens de Yamaha Track Days is ook de Yamaha Demo Ride Tour en Ténéré Tour aanwezig, wat betekent dat rijders die niet op het circuit willen rijden een gratis proefrit kunnen maken op een van de nieuwe 2022 Yamaha modellen of een off-road rit kunnen maken op de Ténéré 700.

Aanmelden? Ga naar de website van Yamaha

Drie legendarische circuits, vier geweldige dagen

De eerste Yamaha Track Day is op TT Circuit Assen, op 20 mei. Dit circuit is zonder twijfel het mooiste motorcircuit van Nederland, dat niet voor niets al sinds 1930 op de officiële Grand Prix kalender staat. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met CRT Holland. Prijzen vanaf €160,00, inclusief gratis lunch. Tijdens de Track Day op Assen, kun je je ook klaar maken voor adrenaline pompende proefritten op alle nieuwste R-modellen – te beginnen met de R6 GYTR en eindigend met de R1 GYTR. Een absoluut hoogtepunt voor elke racefan! 

Op 26 mei doet de Yamaha-karavaan Circuit Jules Tacheny in het Belgische Mettet aan. Dit kleine maar uitdagende circuit heeft voor iedere rijder iets te bieden en met name de ‘corkscrew’ halverwege de baan staat garant voor opwinding. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Mertens Riding School. Deelname vanaf €145 inclusief gratis lunch.

De laatste Yamaha Track Day is op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Dit evenement duurt maar liefst twee dagen: 30 juni en 1 juli. Omdat Yamaha hier zijn 67ste verjaardag viert, is er de avond van de 30ste een BBQ met aansluitend groot feest. Er zullen diverse Team Yamaha coureurs aanwezig zijn voor een meet & greet en rijders krijgen de kans om de nieuwste R-serie modellen op de baan te testen modellen – te beginnen met de R6 GYTR en eindigend met de R1 GYTR. De prijs is €560 voor twee dagen, inclusief BBQ en feest. 

Ben jij erbij?

Ben je in het bezit van een Yamaha dan ben je van harte welkom om mee te doen. Je hoeft geen circuitervaring te hebben: de Yamaha Track Days gaan om puur motorplezier zonder competitie-element. Meer informatie en inschrijven via www.yamaha-track-days.com