Check nu het 2023 model van de Yamaha XMAX 300

Social Share

Als toonaangevende merk in het Europese segment voor sportieve motorscooters is het beleid van Yamaha erop gericht elke klant de ruimste keuze aan modellen te bieden. Met hetzelfde dynamische nieuwe kuipwerk en de radicale X-vormige LED koplamp en achterlicht – evenals de verschillende chassisupgrades waaronder een nieuwe vorm van het zadel en een verfijnder remgevoel – is de nieuwe XMAX 300 het ideale voertuig voor bestuurders die op zoek zijn naar een hoogwaardige motorscooter met een geweldig uiterlijk, sterke prestaties, een uitstekende prijs-prestatieverhouding – en puur MAX DNA.

De Yamaha XMAX 300 is verkrijgbaar in de kleuren Icon Blue en Sonic Grey.

Nieuw 4,3-inch LCD-scherm met smartphone-connectiviteit

Dankzij de nieuwe CCU-eenheid (Communication Control Unit) met smartphone-connectiviteit kunnen XMAX 300-bestuurders tijdens elke rit contact houden met vrienden, familie en collega’s via het nieuwe 4,3-inch LCD-scherm. De informatie op het scherm omvat de batterijstatus van de telefoon, de status van de verbinding, automatische tijdsaanpassing, inkomende oproepen, gemiste oproepen en ontvangen berichten.

Een enorme hoeveelheid technische en bedrijfsinformatie is toegankelijk na het downloaden van Yamaha’s gratis MyRide-app en het verbinden via Bluetooth met een smartphone. Bestuurders kunnen gegevens bekijken over beschikbare parkeerlocaties, gemiddeld brandstofverbruik, batterijstatus, service/onderhoud, storingen, ritgegevens, snelheid, rijtijd, hellingshoek en meer.

Met deze gebruiksvriendelijke MyRide-app kunnen XMAX 300 bestuurders al hun favoriete ritten bekijken, reistijden vergelijken en in het algemeen alles uit elke rit halen.

Specifieke kenmerken van de XMAX 300

  • Nieuw 4,3-inch LCD-scherm met smartphone-connectiviteit
  • Communication Control Unit (CCU) geeft toegang tot meer informatie
  • Standaard zadel- en afsluitdeskelbekleding
  • Kunststof voetplaten met structuur
  • Standaardafwerking op kuipwerk

Prijs en beschikbaarheid

De XMAX 300 is vanaf maart 2023 verkrijgbaar. Als eerste op de hoogte zijn van de prijs en beschikbaarheid? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van RBMotoren.