LET OP: in een eerdere berichtgeving is een foutieve datum gecommuniceerd.
De correcte datum is 23 maart, zoals hieronder vermeld.

Op zaterdag 23 maart 2019 kun je bij RB Motoren de Yamaha Niken uitgebreid ervaren! Schrijf je in en geniet op deze testdag van een mooie route met dit stuurmonster.

Dankzij de unieke Leaning Multi Wheel-technologie (LMW) van Yamaha heeft deze gloednieuwe en veelzijdige motor met drie wielen een stoer uiterlijk, een bijzonder rijvermogen en geeft het je een ultiem gevoel van vrijheid. Met de twee wendbare voorwielen voor verbeterde grip neem je met deze sporttourer vol vertrouwen elke uitdagende bocht.

Met zijn brutale en futuristische ontwerp onderscheidt de Niken zich van de rest. De koppelrijke 847 cc-driecilindermotor en het lichte hybride chassis zorgen voor opwindende sportprestaties en toercomfort op lange afstanden. Nog niet overtuigd? Probeer het zelf tijdens de testdag bij RB Motoren!

Inschrijven Yamaha Niken testdag

Inschrijven (je dient in het bezit te zijn van een geldig A-rijbewijs) kan via onderstaand formulier. Wees er snel bij, want vol=vol (vijf inschrijvingen per sessie)! We nemen na jouw inschrijving contact met je op of en hoe laat jij de Niken mag testen.
Helaas kun je je niet meer inschrijven, de testdag is vol!