Combi Motors Verzekeringen

Uw motor verzekeren? Bereken snel uw premie bij Combi Motors Verzekeringen.
Op zoek naar een goede motorverzekering? Combi Motors Verzekeringen is al 25 jaar dé specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen.

Met diverse merkenkortingen voor bijvoorbeeld KTM, Harley-Davidson, Triumph, BMW, Honda, Ducati, Kawasaki, Yamaha, Suzuki etc., soepele stallingsvoorwaarden (geen alarmverplichting!) en speciale afspraken met meerdere verzekeraars, bieden wij voor iedere motor de beste oplossing. Kortom, u bespaart, maar niet op service!

Heeft u vragen over onze motorverzekeringen? Bel 0172-427035 en wij helpen u verder!

Waarom een motorverzekering bij Combi Motors Verzekeringen?

 • Scherpe premie
 • Inclusief verhaalsrechtsbijstand
 • Geen alarmverplichting
 • 3 jaar aanschafwaarde- of taxatiewaarde mogelijk
 • Gratis pechhulp in Europa

 

Bereken uw premie bij Combi Motors Verzekeringen

De Witte verzekering

De Witte is één van de grootste motorverzekeraars van Nederland. Met acht motorimporteurs als partner weten ze als geen ander wat er speelt in de markt. Daardoor ben je altijd verzekerd van het juiste advies. De motorverzekering van De Witte heeft een aantal duidelijke voordelen:

 • Drie jaar lang aanschafwaarde garantie bij beperkt en volledig casco
 • Geen alarmverplichting
 • Motorkleding, helm en bagage tot € 1.000,- meeverzekerd
 • Snelle opbouw no-claimkorting tot maar liefst 80%
 • Gratis € 500,- accessoires meeverzekerd
 • Verzekeringen voor opzittenden

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de bestuurder niet altijd meeverzekerd via je eigen motorverzekering. Aanvullende dekkingen regelen we voor je via de schadeverzekering voor opzittenden of de ongevallenverzekering voor opzittenden. De schadeverzekering voor opzittenden vergoedt alle daadwerkelijk geleden kosten van aantoonbare schade tot een afgesproken bedrag. De ongevallenverzekering voor opzittenden geeft recht op uitkering als de bestuurder of passagier ten gevolge van een verkeersongeval overlijdt of blijvend invalide wordt.

Waar je aan moet denken
Verzeker je naast je motor ook je auto bij De Witte, dan is op beide verzekeringen de hoogste no-claimkorting van toepassing. De Witte Motorverzekering kent een eigen risico van € 150,-. Kies je voor een hoger eigen risico (€ 250,- of € 500,-) ontvang je korting op de premie. Als je vanaf 15 december tot 1 maart niet op je motor rijdt, geven we je 10% korting op de premie. De dekking blijft gewoon van kracht.

Contact: 0528 – 299 400

KNMV verzekeringen

Je motor is een waardevol bezit. Daarom zorg je er goed voor en kies je voor een verzekering die bij jou en je motor past, via KNMV Verzekeringen natuurlijk. Ze hebben 70 jaar ervaring met het verzekeren van motoren. Zo waren ze bijvoorbeeld de eerste op de markt met een nieuwwaarderegeling. Daarnaast zorgen ze voor pechhulp in het buitenland, die altijd standaard is meeverzekerd. Kies daarom voor KNMV Verzekeringen: de specialist met hart voor je motor.

Voordelen:

 • Drie jaar nieuwwaarde-/aankoopwaarderegeling
 • Gratis pechservice buitenland
 • No-claimkorting tot 80%
 • 5% KNMV ledenkorting
 • Lage cascopremie bij vrijwillig eigen risico
 • 10% VRO korting

Nieuwwaarderegeling
Als je een nieuwe motor hebt gekocht, wil je er zo lang mogelijk van genieten. Onze nieuwwaarderegeling neemt alle zorgen weg. Je motor is namelijk drie jaar tegen nieuwwaarde verzekerd. De nieuwwaarderegeling geldt voor de WA & Beperkt Casco en de WA & Uitgebreid Casco dekkingen.

Aankoopwaarderegeling
Als je je motor niet nieuw hebt gekocht, heeft KNMV Verzekeringen een aantrekkelijke regeling voor je. Voor tweedehands motoren geldt de aankoopwaarderegeling. Dit houdt in dat je motor drie jaar lang tegen de aankoopwaarde is verzekerd. De aankoopwaarderegeling geldt bij WA & Beperkt Casco en de WA & Uitgebreid Casco dekkingen.

Gratis pechservice buitenland
Bij je motorverzekering is Pechservice Buitenland inbegrepen! Dat scheelt al snel € 30,- per jaar vergeleken met zelf een aparte buitenlanddekking afsluiten. Repareren is niet mogelijk? Dan heb je in het buitenland ook recht op vervangend vervoer.

Premiekortingen
KNMV Verzekeringen hanteert zeer hoge inschalingskortingen. Voorbeeld: ben je 40 jaar of ouder en rijd je minder dan 5.000 km per jaar? Dan krijg je direct 72,5% korting! Dit kan op basis van je schade vrije jaren oplopen tot 80%.

– 5% Ledenkorting
Wordt nu lid van de KNMV. Dan krijg je 5% ledenkorting.

– 40% Korting bij vrijwillig eigen risico
Je motor WA & Uitgebreid Casco verzekeren tegen een lage premie? Ook dat kan. Door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico, kun tot 40% besparen op de premie.

– 10% VRO korting
Als je bij de KNMV een VRO (voortgezette rijopleiding) hebt gevolgd dan krijg je 10% korting. Ga je binnenkort een VRO volgen? Dan is goed te weten dat schade aan je eigen motor tijdens de cursus gedekt is bij de WA & Uitgebreid Casco dekking. Daarnaast heb je ook geen terugval in schadevrije jaren, als je tijdens de cursus schade oploopt.

– 10% Winterstopkorting
De winterstop van KNMV Verzekeringen is van 15 december tot 15 februari. Traditioneel is de Motorbeurs de aftrap van het seizoen. Je KNMV Verzekering houdt daar rekening mee!

Geen toeslag bij schade
De korting op schadevrije jaren kan oplopen tot 80%. Maar mocht je een keertje schade rijden dan is dat geen probleem. Je krijgt na de schade namelijk geen toeslag (malus). Zo betaal je nooit meer dan 100% van de premie.

Service en Contact
Heb je vragen over een verzekering of wil je meer informatie over de diensten van KNMV Verzekeringen? Telefonisch zijn zij te bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 18:00 uur op telefoonnummer: 071‑364 31 50.