Niets is vervelender dan een alarm dat bij iedere windvlaag afgaat. Helaas blijken veel alarmsystemen dit probleem te hebben. Onze ervaring met Spyball is dat het vele malen beter en betrouwbaarder werkt dan de concurrentie. RB Motoren werkt daarom uitsluitend met alarmsystemen van het merk Spyball.

Het Spyball motoralarm SB6527 werkt met twee handzenders. Met deze zenders kun je het alarm op afstand aan- en uitzetten. Het alarm heeft een zeer luide 115 dB elektronische sirene. Zodra je de motor uit zet, zal het alarmsysteem na enkele seconden op scherp staan, zodra iemand de motor in beweging wil zetten of als iemand ermee wil knoeien, zal de 115 dB elektronische sirene afgaan en de knipperlichten aanspringen. Met de handzender kun je het alarm weer uitschakelen.

Het feit dat de behuizing van zeer klein formaat en waterdicht is, maakt hem ideaal voor inbouw in een motorfiets.Het Spyball alarm heeft een SCM/TNO MF04 keurmerk. Let op: het alarm moet ieder jaar worden gekeurd als deze is opgenomen in jouw verzekering. Je kunt je SCM alarm bij ons laten keuren voor €36,25.

Klik hier voor een demo op YouTube.

Montage motor alarm

Omdat een motoralarm op meerdere punten in de bestaande draadboom wordt gemonteerd, is het van belang dat dit zorgvuldig gebeurt om toekomstige storingen te voorkomen. Bij ons worden alle verbindingen netjes gesoldeerd en hiermee beschermd tegen corrosie.

Richtprijs alarm inbouwen

Het inbouwen kost rond de € 980,00. Dit is inclusief materiaal, arbeid, BTW en SCM certificaat. Heb je een speciale motor, waarbij het inbouwen lastiger gaat, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

Sloten worden uitvoerig getest alvorens ze een ART-keurmerk krijgen.De eisen waaraan een slot moet voldoen zijn vastgelegd in het ART-keuringsvoorschrift. In het keuringsvoorschrift staan ook de testen beschreven en de gereedschappen die worden gebruikt om sloten te beproeven.

Verschillende sloten

In onze showroom vind je uitsluitend ART goedgekeurde sloten in verschillende prijsklassen van de volgende merken: ABUS, Kryptonite, Magnum, pro-tect en oxford. Ook al zijn alle sloten ART goedgekeurd, er is een groot kwaliteitsverschil tussen bepaalde merken. ABUS staat bekend om zijn extreme sterkte en duurzaamheid. Deze sloten kan je 365 dagen per jaar buiten laten liggen en werken dan nog alsof je in de showroom staat.

Omdat er tussen de sloten nogal een prijsverschil zit, is het handig om van te voren te bedenken wat je wensen zijn. Heb je een motor die het hele jaar gebruikt wordt en veel buiten staat? Neem dan ABUS. Zo weet je zeker dat je motor veilig staat. Maar nog belangrijker; geen gedoe ‘s ochtends met een stroef slot. Staat je motor verwarmd in een beveiligde garage? Neem dan een Pro-tect of Kryptonite slot voor extra beveiliging.

Al sinds een paar jaar zijn schijfremsloten populair omdat zij makkelijk mee te nemen zijn en de kosten relatief laag zijn. Wil je ook een schijfremslot? Handig is om in dat geval naar de zaak te rijden met de motor. Wij zoeken dan de schijfremslot die past bij jouw schrijfremmen. Wij hebben van ieder slot een demomodel en kunnen dus meteen kijken of het slot past.