motorrijbewijs-rbmotoren-utrecht

Het nieuwe motorrijbewijs

A, A1, A2 en A Code 80, snap jij het nog? Sinds juli 2017 zijn er nieuwe regels van kracht op het motorrijbewijs en dit roept nogal wat vragen op. Om duidelijkheid te scheppen, hebben wij in dit bericht de regels voor je op een rij gezet.

winnaars-windkraag-bekend-rbmotoren

Winnaars windkraag bekend!

Lees jij elke keer trouw onze nieuwsbrief? Of heb je je tussen juni en september ingeschreven? Dan is de kans groot dat jij een warme windkraag van het merk REV’IT! hebt gewonnen. We geven er maar liefst 10 weg! Check gauw of jij één van de gelukkigen bent, die straks met een warme windkraag op de motor springt.

demo-sale-rbmotoren-utrecht

DEMO SALE – Pick your new love!

Het einde van het jaar nadert en dat betekent: DEMO SALE bij RB Motoren. We hebben maar liefst 14 beauties in de SALE. Pick your new love en profiteer van die aantrekkelijke prijzen.

motorkleding-korting-rbmotoren-utrecht

15% korting op alle regenkleding

Het lijkt maar niet op te houden, die #$%^ regen! We hopen dat je het droog houdt op de motor. Is dat niet het geval? Kom dan even in De Bilt langs, want we geven tot eind september 15% korting op de gehele collectie regenkleding*!

revit-motor-jeans-rbmotoren-utrecht

Volop REV’IT! motorjeans

Met de spijkerbroek op de motor? Waarom niet! De jeans van REV’IT! hebben een fijne pasvorm, zien er trendy uit en beschermen je optimaal! Bij RB Motoren hebben wij weer volop scheur- en slijtvaste jeans op voorraad voor dames en heren.

yamaha-motor-rbmotoren-politie-nederland

Nu ook de politie op Yamaha!

Yamaha Motor Europe, branche Nederland wordt één van de nieuwe motorleveranciers van Politie Nederland. De MT-07 Tracer zal einde dit jaar worden ingezet voor de wijksurveillance.

ktm-motor-specialisme-rbmotoren

Jouw KTM in vakkundige handen

Wist je dat RB Motoren al 15 jaar dealer van KTM is? En dat de kennis van onze monteurs regelmatig geüpdatet wordt door de speciale trainingen van dit Oostenrijke merk? Jouw KTM is dus in vakkundige en liefhebbende handen bij ons.

zomergekte-kledingactie-rbmotoren-utrecht

Zomergekte bij RB Motoren!

De zomergekte heeft ons officieel bereikt, want we hebben aan een complete motoroutfit een gigantisch lekkere korting gehangen. Lees gauw verder…

ktm-superduke-1290-actie-rbmotoren-utrecht

KTM trakteert!

De KTM 1290 Superduke GT is al twee jaar op rij ‘motorfiets van het jaar’. Daarom geeft het Oostenrijkse merk maar liefst € 2000,- inruilbonus en een gratis kofferset (t.w.v. € 792,-) bij aankoop van een nieuwe Superduke.

welke-motor-past-bij-mij-rbmotoren-utrecht

Welke motor past bij jou?

Welke motor jouw ‘perfect match’ is, weet je pas echt nadat je hem zelf hebt ervaren. Daarom kun je bij ons vrijblijvend proefritten maken op al onze demo’s! We hebben een mooie route voor je uitgestippeld, zodat jij de motor optimaal kunt proberen.