rbmotoren-yamaha-mt-vernieuwd

Yamaha pakt flink uit!

Yamaha Motor heeft tijdens de Eicma haar 2018 modellen gepresenteerd, met als topper de nieuwe MT-07. Maar dat was niet al het nieuws!

winterstalling-rbmotoren-utrecht-motorzaak

Winterstalling

Tijdens de winter kun je je motor voor slechts € 42,50 per maand bij ons stallen. Wij zorgen dat hij warm, droog en aangesloten aan je meegeleverde druppellader staat.

winteracties-rbmotoren-motorzaak-utrecht

Winteracties tegen winterblues

De winterblues ligt op de loer… Om je hiervoor te behoeden hebben wij tot en met januari 2018 vele winteracties waar je blij van wordt. Zo kom jij de winter wel door!

verkeersboetes-motoren-nieuws-rbmotoren

Hoogte verkeersboetes stijgt

De hoogte van de verkeersboetes zal in 2018 opnieuw stijgen met gemiddeld 1,1%. Dit komt bij snelheidsovertredingen neer op één euro tot meer dan 35 euro per kilometer (afhankelijk van de illegale snelheid die gereden wordt). We hebben enkele cijfers voor je op een rijtje gezet.

pekel_rb-motoren

Pekel

Bescherm je motor tegen de pekel Ieder jaar wordt er in Nederland pekel of strooizout gestrooid bij glad weer. Doordat

demo-sale-rbmotoren-utrecht

DEMO SALE – Pick your new love!

Het einde van het jaar nadert en dat betekent: DEMO SALE bij RB Motoren. We hebben vele beauties in de SALE. Pick your new love en profiteer van die aantrekkelijke prijzen.

yamaha-fjr1300-blauw-2018-rbmotoren-utrecht

Blauwe Yamaha FJR1300

Voor 2018 heeft Yamaha Motor ook het kleurpallet erbij gepakt voor de FJR1300 Sport Touring machine. De nieuwe 2018-kleuren voor

yamaha-xmax-2018-rbmotoren-utrecht-motorscooter

Nieuwe Yamaha X-MAX 125

Voor het modeljaar 2018 introduceert Yamaha een nieuw ontworpen, rijker aangeklede uitvoering van de populaire X-MAX 125. Hij is ontworpen en ontwikkeld met puur en zuiver MAX-DNA en maakt samen met de succesvolle X-MAX 300 en X-MAX 400 de nieuwste reeks X-MAX modellen helemaal compleet.

yamaha-xsr-nieuwe-kleuren-rbmotoren-utrecht

Yamaha XSR 700 en 900 in nieuw jasje

Voor het komende modeljaar 2018 heeft Yamaha nieuwe kleuren aangekondigd voor de Sport Heritage modellen XSR700 en XSR900. Dit betekent meteen dat de modellen zelf ongewijzigd blijven. Wel is er een divers aanbod aan originele accessoires.

motorrijbewijs-rbmotoren-utrecht

Het nieuwe motorrijbewijs

A, A1, A2 en A Code 80, snap jij het nog? Sinds juli 2017 zijn er nieuwe regels van kracht op het motorrijbewijs en dit roept nogal wat vragen op. Om duidelijkheid te scheppen, hebben wij in dit bericht de regels voor je op een rij gezet.

winnaars-windkraag-bekend-rbmotoren

Winnaars windkraag bekend!

Lees jij elke keer trouw onze nieuwsbrief? Of heb je je tussen juni en september ingeschreven? Dan is de kans groot dat jij een warme windkraag van het merk REV’IT! hebt gewonnen. We geven er maar liefst 10 weg! Check gauw of jij één van de gelukkigen bent, die straks met een warme windkraag op de motor springt.