Op vakantie gaan met de motor wordt een stuk makkelijker en leuker dankzij navigatie. Het brengt je waar je moet zijn zonder onnodige vertraging. De huidige generatie navigatie gaat nog verder en geeft je verschillende alternatieve routes, waarbij je kunt kiezen voor bijvoorbeeld bochtige wegen. Zo kom je echt op de mooiste plekken.

Hieronder hebben we de meest populaire navigatiesystemen op een rijtje gezet. Uiteraard kunnen we meer modellen leveren op aanvraag. Wij kunnen het navigatiesysteem eventueel voor je op de motor monteren. Onze monteurs monteren de voeding via het contact. Hiermee bedoelen we dat als je de sleutel uit de motor haalt, alle stroom ook uit staat. De onderstaande navigatiesystemen hebben een ingebouwde accu waar zij dan automatisch op overspringen.
Heb je vragen over montage op jouw motor? Bel dan naar 030 221 1524.

Garmin Zumo 390LM

De Garmin Zumo 390LM wordt geleverd met kaartmateriaal van heel Europa. Een leuke functie van de Garmin Zumo 390LM is curvy roads, waarmee het toestel routes probeert uit te rekenen over bochtige wegen. De navigatie wordt af fabriek geleverd, inclusief een Numaps Lifetime update. Dit houdt in dat er tot vier keer per jaar een nieuwe kaart voor het toestel gedownload kan worden. De update is alleen beschikbaar voor de regio waarmee het toestel standaard wordt geleverd.

De Garmin Zumo 390LM is speciaal ontwikkeld voor motorrijders. Hij is waterdicht, schokbestendig, goed leesbaar in zonlicht, handschoenvriendelijk en goed te monteren op praktisch iedere motor. De gesproken aanwijzingen zijn in de helm te horen via twee mogelijkheden, via een bedrade headset of met een Bluetoothheadset. Het is ook mogelijk om een mobiele telefoon te koppelen. Muziekbestanden afspelen is niet mogelijk. Wil je als motorrijder wel muziek luisteren, kijk dan naar de Garmin Zumo 660. De Garmin Zumo 390LM beschikt over rijbaanassistentie met Photoreal knooppuntenbeeld, hierdoor krijgt de gebruiker een realistische weergave van de wegsituatie. Door het verbeterde zoekmenu is het nog eenvoudiger geworden om te zoeken naar interessante locaties of adressen.

De Garmin Zumo 390LM wordt behoorlijk compleet geleverd, maar voor veel motoren zijn specifieke motorsteunen beschikbaar. Wij kunnen je hierover adviseren.

Uitrusting:
Garmin Zumo 390LM Europa
Voorgeinstalleerde kaarten van heel Europa
Numaps Lifetime kaartupdate
Motorbevestiging en voedingskabel
USB kabel
Snelstartgids (ENG)
Zuignapmontagesteun + voertuigvoedingskabel

Adviesverkoopprijs: €449,-.

Garmin 590LM

De Garmin Zumo 590LM, is een echt topmodel binnen de Zumo serie. Het is speciaal ontworpen door en voor motorrijders en dat merk je aan alles. Gebaseerd op de voorgangers, de Zumo 660 en de Zumo 550, is het een waterdicht en schokbestendig toestel en daarnaast ook bestendig tegen UV-stralen en benzine. Nieuw is dat de Zumo 590LM is voorzien van een groot vijf inch scherm. Dit scherm is goed zichtbaar in zonlicht en te bedienen met motorhandschoenen aan. Het beeldscherm heeft naast een landscape modus ook een portret modus. Erg leuk is ook de functie Rondreis routeplanning. Geef het aantal kilometer op dat je vandaag wilt rijden en de Zumo 590LM maakt twee of drie voorstellen waar je een keuze uit kunt maken om te rijden.

Uitrusting:
Garmin Zumo 590LM Europa
Voorgeinstalleerde kaarten van heel Europa incl. Lifetime update
Motorbevestiging en voedingskabel
Zuignapmontagesteun + voertuigvoedingskabel
USB kabel
Snelstartgids (ENG)

Adviesverkoopprijs €649,-.

TomTom Rider 410

De TomTom Rider 410 is geheel ontworpen om iedere motorrit nog leuker te maken. Voor het eerst kunnen motorrijders kiezen hoeveel bochten ze op hun route willen maken tijdens hun rit. Zo creëert elke gebruiker zijn eigen avontuur.

De TomTom Rider 410 helpt motorrijders om nieuwe routes te ontdekken. Er staan honderd van Europa’s spannendste routes voorgeinstalleerd en hij is voorzien van wereldkaarten. Je bepaalt zelf hoe kronkelig je de route wilt hebben. Kies uit laag, gemiddeld en hoog. Daarnaast kun je de hoogteverschillen aangeven met laag, gemiddeld en hoog.

Ontdek nieuwe routes door op het gebied te tikken dat je wilt verkennen. Selecteer je beginpunt, makeer de gebieden die je wilt zien en kies hoe lang je wilt rijden. Tom Tom Rider 410 maakt direct een mooie route voor je.

Het handschoenvriendelijke, interactieve scherm maakt het nu nog makkelijker om nieuwe plaatsen te vinden en te ontdekken. De gesproken instructies kunnen vervolgens via Bluetooth® naar de headset of helm worden gestuurd, zodat er nog meer van de rit genoten kan worden. Bovendien kun je gesprekken aannemen en zelf bellen, zonder je telefoon uit je zak te halen. TomTom Rider 410 maakt verbinding met je telefoon via Bluetooth.

Verkoopadviesprijs: €499,95.