De GROTE SCHOONMAAK bij RB Motoren betekent niet alleen ‘afstoffen en cleanen’, we halen de bezem ook door onze kleding, rug- en tanktassen en accessoires. Daar kunnen we jullie opruim-skills heel goed bij gebruiken…

Kom langs in de showroom van RB Motoren en scoor producten met heel veel korting*! Ons team is druk geweest met gekleurde ‘stippen plakken’ die allemaal een bepaalde korting waard zijn:

  • Groene stip = 10% korting
  • Oranje stip = 20% korting
  • Rode stip = 30% korting

VB: zie jij een motorbroek met een rode stip, dan krijg je 30% korting op de vraagprijs.

Bijna alle kleding, rugtassen, tanktassen en accessoires zijn voorzien van een gekleurde stip. Dus zoek jij bijvoorbeeld nog een toffe broek van REV’IT!, een helm van Shoei, HJC of Roof, laarzen van Alpinestars of Daytona of wil je nu alvast wat Yamaha apparel aanschaffen voor de feestdagen? Dan zien we je tussen 1 en 31 oktober 2020 graag in de winkel!

Wees welkom. Maar: wij houden ons strikt aan de RIVM-richtlijnen, dat verwachten wij ook van jullie. Dat betekent dat een bezoek aan RB Motoren niet een ‘gezinsuitje’ is, dat de 1,5 meter afstand wordt gerespecteerd, dat je jouw handen goed desinfecteert en thuis blijft bij klachten.

* actie geldig t/m 31 oktober 2020
** wij geven geen korting op korting
*** korting is niet inwisselbaar voor contanten