Een nieuwe of gebruikte motor gespreid betalen

Een motor is vaak een grote aanschaf. En het is nu eenmaal niet altijd mogelijk om het aankoopbedrag in één keer te betalen. Lastig? Met onze partner Santander Consumer Finance niet. Bij ons regel je voor de motor van jouw voorkeur eenvoudig een passende financiering. Met een financiering via Santander Consumer Finance kies je voor comfort en zekerheid.

We bieden je niet alleen het gemak van gespreid betalen, we hebben als geen ander verstand van jouw motor. Uit ons aanbod selecteer je de financieringsvorm en het tarief die het best aansluiten bij de motor die je wilt én die bij jouw persoonlijke situatie past.

De voordelen van een financiering via Santander Consumer Finance op een rij:

  • Voor zowel particuliere- als zakelijke klanten
  • Lage maandbedragen
  • Altijd boetevrij aflossen
  • Voor nieuwe- en gebruikte motoren
  • Direct aan te vragen in de showroom van RB Motoren

 

Bereken nu jouw maandbedrag

 

Vraag naar de mogelijkheden in de showroom van RB Motoren in Utrecht. Doordat wij rekening kunnen houden met jouw eventuele inruil en een slottermijn in de financiering, kan jouw maandbedrag nog lager worden. Jouw bank biedt deze voordelen vaak niet. Wil je weten hoeveel je per maand gaat betalen? Neem contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Dit betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. RB Motoren handelt als vrijgestelde bemiddelaar van Santander Consumer Finance. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. RB Motoren en Santander Consumer Finance geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financiële product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

banner_geldlenenkostgeld_1280