Een nieuwe of gebruikte motor voor een laag bedrag per maand

Een motor is vaak een grote aanschaf. En het is nu eenmaal niet altijd mogelijk om het aankoopbedrag in één keer te betalen. Lastig? Met onze partner Santander Consumer Finance niet. Bij ons regelt u voor de motor van uw voorkeur eenvoudig een passende financiering. Met een financiering via Santander Consumer Finance kiest u voor comfort en zekerheid.

We bieden u niet alleen het gemak van gespreid betalen, we hebben bovendien als geen ander verstand van uw motor. Uit ons aanbod selecteert u de financieringsvorm en het tarief die het best aansluiten bij de motor die u wilt én die bij uw persoonlijke situatie past.

De voordelen van een financiering via Santander Consumer Finance op een rij:

  • Voor zowel particuliere- als zakelijke klanten
  • Lage maandbedragen
  • Altijd boetevrij aflossen
  • Voor nieuwe- en gebruikte modellen
  • Direct aan te vragen in de showroom

 

Bereken nu uw maandbedrag

 

Vraag naar de mogelijkheden in de showroom. Doordat wij rekening kunnen houden met uw eventuele inruil en een slottermijn in de financiering, kan uw maandbedrag nog lager worden. Uw bank biedt deze voordelen vaak niet. Wilt u weten hoeveel u per maand gaat betalen? Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Dit betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. RB Motoren handelt als vrijgestelde bemiddelaar van Santander Consumer Finance. Vraag naar de voorwaarden in de showroom. RB Motoren en Santander Consumer Finance geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

banner_geldlenenkostgeld_1280